Over de uitgever Kwintessens

Hemel en Aarde wordt gemaakt door Kwintessens. Bij Kwintessens zijn we van mening dat leren leven begint met verwondering. Met onze methodes voor levensbeschouwing en sociaal-emotioneel leren geven we leerkrachten alle instrumenten in handen om samen met de kinderen op zoek te gaan naar de antwoorden. Vanuit hun eigen verwondering. Dát is in onze visie de krachtigste methode om te werken aan persoonsvorming, groepsvorming en sociale veiligheid op elke basisschool.

Meer weten over de uitgeverij en de visie van Kwintessens op levensbeschouwing, sociaal-emotioneel leren en burgerschap? Neem een kijkje op de website van Kwintessens.

Contact Kwintessens

Bezoekadres

Berkenweg 11
3818 LA Amersfoort

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 1492
3800 BL Amersfoort

Telefoonnummer:

033 460 19 40 (maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren)

E-mailadres:

info@kwintessens.nl

Contact abonnementenservice

Heeft u vragen over het abonnement of wilt u meer informatie over Hemel en Aarde? Neem dan contact op met de abonnementenservice van Kwintessens via 033 460 19 43 of via abonnementen@kwintessens.nl.

Persoonlijk advies

Wilt u weten of Hemel en Aarde aansluit op uw wensen en beleid? Of bent u geïnteresseerd in een mooi aanbod? De relatiebeheerders van Kwintessens voorzien u graag van advies op maat!

Persoonlijk advies