Over een abonnement op Hemel en Aarde

Hemel en Aarde verschijnt vijf keer per jaar in een magazine met lessen over onderwerpen als Groep, Klank, Franciscus, Wonder en Zon. Voor elke bouw zijn er vijf of zes lessen voor een periode van ongeveer zes weken. Op het Digibord (toegankelijk via Basispoort) staan de gedichten, verhalen, liedjes en ander lesondersteunend materiaal, inclusief de werkbladen uit het magazine.

Een abonnement op Hemel en Aarde kan uitsluitend schoolbreed (voor alle groepen in de school) worden afgesloten en bestaat uit één basislicentie plus een vast bedrag per groep.

Prijzen van een abonnement op Hemel en Aarde

De abonnementsprijs voor het schooljaar 2024-2025 bedraagt € 425,- voor de basislicentie en € 45,- per groep. Abonnementen kunnen bij ieder nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt parallel aan het schooljaar. Opzeggingen moeten schriftelijk vóór 1 juni worden ingediend.

Neem direct een abonnement

Proefabonnement

Wilt u Hemel en Aarde uitproberen? Vraag dan een proefabonnement aan, zodat u samen met collega’s kunt kijken of de methode bij u past. U ontvangt dan:

  • Eén editie van Hemel en Aarde. U krijgt een gelijk aantal magazines als het aantal groepen op uw school.
  • Tijdelijk toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal, inclusief werkbladen.

Een proefabonnement kost € 55,-.

Vraag nu een proefabonnement aan

Proefnummer

Bent u zich nog aan het oriënteren op een methode levensbeschouwing en twijfelt u nog over een proefabonnement? U kunt eenmalig een gratis proefnummer van Hemel en Aarde aanvragen. Zo krijgt u in ieder geval een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Vraag eenmalig een proefnummer aan

Vragen?

Heeft u vragen over het aangaan van een (proef)abonnement of een lopend abonnement op Hemel en Aarde? Neem u dan contact op met de abonnementenservice van Kwintessens via 033 460 19 43 of via abonnementen@kwintessens.nl.